Curro Mossel Bay blind learner launches BackaBuddy campaign

Ricardi is a learner for Curro Mossel Bay in Grade 8. Ricardi only has a 2 percent vision and with the help of a special device, he can see on the blackboard. Prodigi can do that for him.

We are raising funds for Ricardi Matthee. Ricardi is a blind learner from Curro Mossel bay.  Ricardi is a learner for Curro Mossel Bay in Grade 8. Ricardi only has a 2 percent vision and with the help of a special device, he can see on the blackboard. Prodigi can do that for him.  The Prodigi Connect 12 consists of a 12.2-inch Samsung Galaxy Note Pro tablet, a stand, and an optional distance-viewing camera.

Ricardi has his national colours in Judo His is also the national champion in 100m and 200m boys under 15 in his class. In 2018 and 2019 was also chosen Curro sportsman of the year in his school. Ricardi was also nominated as Eden district sportsman of the year with a disability. Ricardi has a dream to go to the Paralympics.

We would appreciate it if you can donate to make life better for him in class.  The Prodigi connect 12 will help Ricardi to read on the blackboard and also read small print books

Funds will be used to buy the device.

*As per the campaign creator’s request, all funds raised will be transferred directly to the supplier.*

Donate here…


Goeie Dag
Enige moontlikheid dat julle n artikel kan skryf oor Ricardi Matthee. Ricardi is n Swaksiende leerder van Curro Mosselbaai. Slgegs 2 persent visie. Hy is van graad 1 af daar en nou graad 8. Hy het sy pad as n blinde leerde oop gewerk in die skool. Hy doen op die sport gebied fantasties en het al sy nasionale kleure in judo ontvang. vir twee jaar na mekaar genomineer as Eden gestremde sportman van die jaar. 2018 Curro algehle sportman van jaar en buite sportman van die jaar laerskole. Die jaar met die Hoerskool weers Mosselbaai Mall beste alteet o/15 beste atleet en dan ook sportman van die jaar. Ricardi het n spisiale toestel wat hy in die klas gebruik om op die swart bord en sy boeke te lees Tans samel ons geld in vir n nuwe meer gevorderde hulp middel wat R56000 kos. Ons het n fonds insameling wat deur back a buddy gaan. En geld word direk uitbetaal aan die verskaffers.
Ons sal dit waardeer is julle dalk iets oor hom kan skryf.
Baie dankie
Rika

Share Button