Burgemeester se Feesseisoenboodskap

Soos ons die einde van nóg ‘n jaar nader, wil ek ‘n oomblik neem om die feestyd wat voorlê in te lui.

Vir baie van ons is die vakansie ‘n tyd wanneer ons saam met ons geliefdes bymekaarkom en die vreugdes van die lewe vier. Dit is ‘n tyd van die jaar waar ons terugdink aan die dae en maande wat verby is, ‘n tyd van die jaar waar ons terugkyk op die dinge waarvoor ons die meeste dankbaar is.

Gedurende hierdie tyd van vreugde en feesvieringe moet ons ook diegene onthou wat minderbevoorreg is en dalk nie die voorreg het om fees te vier op die manier wat ons kan nie. Kom ons maak ons ​​harte oop in die gees van die seisoen en deel die feestelike vrolikheid deur ‘n helpende hand uit te reik aan diegene wat dit die nodigste het, en op enige manier wat ons kan. Ek wil graag al ons burgers aanmoedig om hierdie oomblik te gebruik om positiewe verandering en impak te bring op enige manier binne ons gemeenskappe en in ons omliggende gebiede te probeer bewerkstellig. Kom ons versprei die feesgees en vrolikheid waar ons ook al kan.

As die Uitvoerende Burgemeester van George Munisipaliteit wil ek elke besoeker verwelkom in ons pragtige gebied. Terwyl ek jou aanmoedig om alles te verken wat ons stad bied, wil ek ook ons ​​besoekers en inwoners versoek om by bywette en wetgewing te hou wat ons ingestel het om die veiligheid van al ons besoekers te verseker. Wees veilig op ons paaie, by ons strande en swembaddens en geniet die lekkerste tyd saam met jou vriende en geliefdes.

Aan ons Christen-inwoners en besoekers wil ek julle almal ‘n baie Geseënde Kersfees toewens terwyl julle die geboorte van ons Here en Verlosser vier. Geniet ‘n geseënde en veilige feesseisoen.

Seisoengroete aan julle almal.

Raadsheer Leon Van Wyk

Uitvoerende Burgemeester: George Munisipaliteit

Share Button