Go George celebrates fifth anniversary

The GO GEORGE bus service celebrated its fifth anniversary over the past weekend, having rolled out the first of the current three phases of routes on 8 December 2014.

To celebrate the occasion on Saturday morning, the popular GO GEORGE mascots together with staff in colourful costume, dancing at the York Street circle with cheerful posters, balloons, pom-poms, and whistles, making sure the message came across: GO GEORGE is five years old and proud of it!

According to James Robb, GO GEORGE Manager, the George Integrated Public Transport Network (GIPTN) is hopeful that the current deadlock regarding further roll-outs will be resolved in the new year. “We are sincerely looking forward to being of service to the rest of the George community who also deserve the benefits the bus service brings to the people of George,” he said.

The GO GEORGE mascots and champions in festive costumes gathered at the York Street circle on Saturday morning, dancing and cheering, reminding smiling motorists about the bus service’s 5th birthday.


GO GEORGE VYFDE  HERDENKING

Die GO GEORGE-busdiens het die afgelope naweek sy vyfde bestaansjaar gevier nadat die eerste van die huidige drie fases van roetes op 8 Desember 2014 uitgerol het.

GO GEORGE-bestuurder James Robb en sy dogter Katherine (2) wuif saam met Georgie en Smartie vir verbygaande motoriste by die Yorkstraat-sirkel

Om die geleentheid te vier, het die gewilde GO GEORGE-gelukbringers Saterdagoggend saam met personeel in kleurvolle kostuum, met vrolike plakkate, ballonne en fluitjies by die Yorkstraat-sirkel seker gemaak dat die boodskap oorgedra word: GO GEORGE is vyf jaar oud en trots daarop!

Volgens James Robb, GO GEORGE-bestuurder, is die George Geïntegreerde Openbare Vervoernetwerk (GIPTN) hoopvol dat die huidige dooiepunt oor verdere ontplooiings in die nuwe jaar opgelos sal word. “Ons sien werklik uit daarna om van diens te wees vir die res van die George-gemeenskap wat ook die voordele verdien wat die busdiens vir die mense van George bring,” het hy gesê.

Share Button