ATKV Afsluitingskonsert

With Megan-Geoffrey Prins (piano), Tatiana Thaele (flute), Palesa Malieloa (soprano) and Philippus Hugo (piano). Compiled by Philippus Hugo. Producer: Ilse Schurmann (on behalf of the ATKV).

A concert with musical flair, performed by the cream of South Africa’s young classical talent, an ideal end to Klein Karoo Klassique. Prins was the overall winner of the biggest instrumental classical music competition in South Africa (ATKV-Muziq) in 2016, Thaele was runner up of this competition and Malieloa was the 2016 overall winner of the biggest classical competition for vocalists in South Africa, ATKV-Muziqanto. Thaele and Malieloa are accompanied on piano by Hugo.


Met Megan-Geoffrey Prins (klavier), Tatiana Thaele (fluit), Palesa Malieloa (sopraan) en Philippus Hugo (klavier). Programsamesteller: Philippus Hugo. Vervaardiger: Ilse Schürmann (namens die ATKV).

’n Konsert met musikale flair deur die room van Suid-Afrika se jong klassieke talent, ideaal geskik om Klein Karoo Klassique op ’n hoë noot af te sluit. Prins was in 2016 die wenner van Suid-Afrika se grootste instrumental klassiekemusiekkompetisie (ATKV-Muziq), Thaele die naaswenner van dié kompetisie en Malieloa die 2016-wenner van Suid-Afrika se grootste klassiekesangkompetisie, ATKV-Muziqanto. Thaele en Malieloa word deur Hugo op klavier begelei.

Share Button