Allenstryd: Hendrik Hofmeyr Huldigingskonsert

With Minette du Toit-Pearce (mezzo soprano), Lauren Dasappa (soprano),Jolene Auret Kappis
(mezzo soprano), Jose Dias (piano) and Visser Liebenberg (clarinet). Guest performance: Hendrik Hofmeyr. Compilation and recitation: Niël Rademan.

In honour of Hendrik Hofmeyr’s 60th year, this recital provides a glimpse into the vocal compositions of this musical maestro. Look forward to music including Alleenstryd (text by S.V. Petersen), Of Darkness and the Heart (text by Fiona Zerbst), Hemp van vlam (text by Sheila Cussons) and In die skadu van die son (text by Lina Spies).


Met Minette du Toit-Pearce (mezzo-sopraan), Lauren Dasappa (sopraan), Jolene McCleland (mezzo-sopraan), José Dias (klavier) en Visser Liebenberg (klarinet). Gasoptrede: Hendrik Hofmeyr. Samestelling en voordrag: Niël Rademan.

Hierdie gedenkkonsert ter ere van Hendrik Hofmeyr se 60ste lewensjaar gee ‘n klein blik op die vokale komposisies van dié musikale reus in ons midde. Musiek op die program sluit in Alleenstryd (teks deur S.V. Petersen), Of Darkness and the Heart (teks deur Fiona Zerbst), Hemp van vlam (teks deur Sheila Cussons) en In die skadu van die son (teks deur Lina Spies).

Share Button