Elvis Blue by ReedValley

Oorspronklik, ’n baanbreker, passievol Suid-Afrikaans, ’n industriekenner, ’n storieman, ’n man op ’n missie. Dit is Elvis Blue.

Elvis het ’n huishoudelike naam geword as die wenner van die SA Idols-kompetisie wat onselfsugtig sy wengeld met Lloyd Cele gedeel het wat die tweede plek verwerf het. Met 4 platinum en 3 goue albums, ’n lang lys top-10 treffers en sowat 133 lewendige optredes per jaar, bly Elvis een van die hardwerkendste en besigste kunstenaars in Suid-Afrika, met sy passie om sy musiek by ieder en elk uit te bring ’n sterk dryfveer.

Een van die redes vir sy gewildheid is sy vermoë om aanklank te vind by oud en jonk, Engels of Afrikaans, en om regoor hierdie twee genres kwaliteitmusiek te kan maak. Dit is moontlik omdat Elvis self al die pad van beide voorspoed en teëspoed gestap het, wat hom die plat op die aarde aanslag in sy musiek gee waarmee soveel mense van elke sfeer van die lewe kan identifiseer.

Elvis Blue is op Saterdag, 29 September op ReedValley se verhoog. Deure open 18:30 en die vertoning sal om 20:00 begin. Kaartjies is aanlyn beskikbaar teen R150 per persoon.

KOOP JOU KAARTJIES HIER

Share Button