Outeniqua Bowling Club News

Once again Top Bowling Club of the Year 

In the year 2008/2009 Outeniqua Bowling Club, under the Presidency of Chris Cruywagen, was awarded the Club of the Year Trophy, and once again we are the proud recipients of this most prestigious trophy for 2011/2012. It was presented to us at the Bowls South Cape Annual General Meeting.

Media Award 

A beautifully laminated media portfolio was handed into the South Cape Bowls committee. We as a club are very proud of Jaco Visagie who was awarded the Media Prize for the year 2011/2012 and hereunder is the report handed to South Cape Bowls in, and on which we received the Award. Congratulations Jaco Visagie on a job well done. 

Members Profile 

Ek is in Kaapstad gebore op 29 September 1936.  My ma is in 1939 oorlede wat my pa agtergelaat het met my suster (9), my broer (8) en myself (3).  Gevolglik het ek tot 7 jarige ouderdom by my pa se suster en my ouma in Bellville gaan bly. In 1943 het ek teruggegaan na my pa toe in Wynberg. Ek het by Simonvd Stel St.5 klaargemaak waarna ek by Voortrekker gematrikuleer het. 

Grootbrak Rolbalklub – Vloedskade-dag – 27 Augustus 2011 

Sestien spanne het vir die dag ingeskryf waarvan vier spanne van Outeniqua Rolbalklub was.  Ons het drie wedstryde van veertien koppe gespeel en die 4-3-2-1 tellingmetode is gebruik.  Die weer het mooi saamgespeel en ‘n heerlike atmosfeer het geheers. John Dampier se “Jong-span” het die beste gevaar van Outeniqua en ‘n vierde plek behaal. 

Oubaai Staff Teambuilding 

On Monday 5th September 30 members of Oubaai Golf Course arrived at our gate for a teambuilding exercise.  We were not expecting them on that day and Francois and I scurried around getting them started on bowls 101. None of them had ever handled a bowl before and this game was somewhat confusing to them. 

Gemeenskapbetrollenheid 

Project Cat-Eye was ‘n groot sukses.  219 mense is getoets en brille gegee, en 27 mense is verwys vir verdere mediese ondersoeke. Ons wil net aan die volgende mense dankie sê vir hulle groot bydraes tydens die projek.

Read the full stories HERE

Share Button