Kalahari Theatre presents…

ELVIS BLUE

BACK IN HIS HOMETOWN FOR ONE SHOW ONLY!

25 APRIL 2011

Our very own IDOL live on stage performing his latest hits

20:00 @ R100

——————–

DIE COWBOY & DIE BOER – 8 April @21:00 – R80

DAAR’S ‘N DING WAT UITBROEI IN OUDTSHOORN   –   DIS GROOT EN DIS NIE ‘N VOLSTRUIS NIE!

GEHORE BY DIE KKNK 2011 HET DIE DUO VREESLIK GENIET!

—————————————————————————–

Alan Ladd en Basjan, twee van die lan d se groot geeste in die musiekbedryf, snoer nou kragte saam  om die DIE COWBOY & DIE BOER te vorm wat beloof om enige vertoning aan die brand te speel.  Die konsep het ontstaan toe die twee vriende een aand saam die wens uitgespreek het om ‘n eerlik suiwer vertoning, sonder byklanke of foefies te lewer.Met kitaar, banjo, mondfluiting, konsertina, hope persoonlikheid en onteenseglike talent, sit hulle saam op die verhoog en lewer ‘n eerlike, akoesties musikale vertoning wat met groot gesels en grappe tussendeur gepaard gaan.

DIE COWBOY & DIE BOER  RAAK BESLIS ‘N NUWE SNAAR AAN. 

——————————————————————————

Musician and singer Jaco Labuschagne is taking the music scene by storm with his latest show!  

Jaco Labuschagne’s show Jaco op Toer kicks off at this year’s KKNK (Klein Karoo National Arts Festival) in Oudtshoorn, whereafter he will entertain audiences  all over the country as well as in GEORGE at the KALAHARI RESTAURANT & THEATRE on THURSDAY 14 APRIL @ 20:00. Tickets R80

Jaco’s new original hits as well as old favourites such as Druppel rooi, Sal jy vir my waai, Alpha Male and Brief uit die Boland will be heard. Audiences will  be taken back in time with Jaco’s tribute to musical legends from the past such asCat Stevens, Neil Diamond, Kris Kristofferson, Johnny Cash and Don Williams. Jaco  has been performing for more than 15 years and first became known when he was placed 4th in KykNET Idols. He was also part of the 2010 show Rolmodelle, which left audiences throughout the country laughing.  Jaco’s comfortable, humorous approach to his shows ensures happy audiences wherever he performs.   

————————————————–

DIE FLYING DUTCHMEN  – 15 APRIL @21:00 – R80

Snaaks, skerp, spitsvondig, slim en somtyds soort van sexy. Afrikaanse stand-up op sy gevaarlikste.

NIE NOODWENDIG VIR SENSITIEWE ORE NIE!

‘n Komedie-warrelwind in die vorm van Die Flying Dutchmen,  tref George vir die eerste keer.

Hannes Brümmer  (Kompleks, Amalia) en Melt Sieberhagen  (Proestraat, Villa Rosa), twee  gereelde gesigte op die kassie se vertolkings is vars, oorspronklik, spitsvondig en bowenal skreeusnaaks. Geen heilige koeie of publieke figure word gespaar as dié twee eers ‘n mikrofoon in die hand, ‘n verhoog onder hulle voete en ‘n gehoor in hulle visier het nie. In Afrikaans is stand-up nog in sy babaskoene en hierdie twee is al lankal te groot daarvoor.

—————————————————

MEAN MR MUSTARD – 16 April@21:00 – R150

You’ve asked for them – you’ve longed for them – and now they’re HERE!!

One of South Africa`s best known Rock Groups in action at the Kalahari. The release of their fifth album “The Flame Still Burns” has surprised, excited and astonish existing fans and assures a horde of new devotees. Whilst the previous arrangement of this group has run its course, the fresh new line-up and inventive compilation of musicians passionately embodies the spirit of authentic music.Well-known Andries Botha (lead singer), Louwrens Bezuidenhout (drums) and Fred Kirsten (bass guitar) has joined the group and together with founder member and guitar player Garth Potterton will blow your socks off. Some of their earlier hits include “Only When It Rains”, “Without You” and their version of the Foundations` hit of the 1960`s “Buttercup”.

——————————————–

KEUSES ** KEUSES ** KEUSES ** KEUSES**KEUSES**KEUSES**KEUSES

DVD & CD LAUNCH

20 April @ 19:00 – R50

ALMAL het keuses om te maak… maar die besluite wat ons neem, bepaal die omstandighede waarin ons onsself bevind.

Verhaal verfilm in Suid-Kaap. Musiek deur TASHIA VERMEULEN.

————————————-

MORE STUNNING SHOWS LINED UP FOR APRIL & MAY 2011 

JASON HARTMAN & BAND (21 April)

DIE VIERDE WYSE MAN –Easter Play (22 & 24 April)

JANNIE MOOLMAN (23 April)

DAVID FOURIE (26 April)

HAAS DAS SE NUUSKAS & WIELIE WALIE (29 & 30 April)

”TWAKKIE”  ROB VAN VUUREN (30 April)

EMO ADAMS (5 Mei)

BROERS (20 Mei)

AS EK MAAR GEWEET HET – Sharleen Surtie-Richards (21 & 22 Mei)

GERRIE PRETORIUS (27 Mei)

OUMA & OUPA SIT OP STOEP en raak romanties (28 Mei)

AND MANY MORE! Watch this space. Visit the website http://www.kalaharitheatre.com/ for the latest shows and updated news.

Please note: PROGRAMME SUBJECTED TO CHANGES WITHOUT PRIOR NOTICE 

****************************

RESTAURANT NEWS FLASH!!!!

BUFFET @ R65  now available on Show Nights & Sundays

Pre-order (day prior to show) PLATTERS & PIZZAS for the theatre

Share Button

Leave a Reply